Kombinera träpanel med natursten utomhus

Att kombinera träpanel med natursten utomhus gör att huset får en helt egen karaktär. Byt ut träpanel mot natursten på väggen, t.ex vid ingångspartiet. Detta kommer att göra fasaden elegant och samtidigt levande. Här finns det många fina naturstenar att välja mellan, i olika storlekar, former och varianter. Stenen du väljer påverkar uttrycket du får på väggen.

Se vårt utbud av produkter här

En grundmur behöver inte vara grå och trist! Natursten på grundmuren ger hela fasaden ett lyft. Natursten har en unik prägel och gör grundmuren mer spännande än vanlig mur. Du kan skapa den stilen som passar till ditt hus. I detta exemplet har vi använt Lofoten Sömlös som är en helt ny design. Sömlös är färdiga stenplattor utan några raka linjer eller skarvar, detta ger ett kreativt och lekfullt uttryck. Rostinslagen i plattorna tar upp färgen från träet och skapar en helhet mellan huset och grundmuren. Stenen ger fasaden en mer livlig prägel än om det hade varit grå mur.

Natursten ger et mycket snyggt och exklusivt uttryck 

Sätta natursten själv på 1-2-3.

Vår natursten kommer i färdiga plattor, alltså flera stenar på varje platta. Detta sparar både tid och jobb för dig som skall sätta upp stenen.
Plattorna är enkla att sätta ihop och få upp på väggen.
Vi levererar också utvändiga och invändiga hörn som alla är i ”ett stycke” och vi levererar också plattor som är helt raka på ena sidan så att man får ett fint avslut på väggen.

Läs också:

Kontakt oss

Send Norsk Steinmiljo en henvendelse