KONTAKTA OSS

Norsk StenMiljö AB är en ledande aktör inom import och försäljning av natursten i Sverige. Vi satsar medvetet på produkter av hög kvalitet som kan användas till trädgård, interiör och fasad. Produkterna vi levererar är tillverkat av skiffer och granit. Norsk StenMiljö AB är ett innovativt företag som önskar att vara en ledande aktör inom natursten. Vårt nyaste koncept Sömlös, som är stenklädning till fasader, ger ett slutresultat utan ränder och detta är ett bevis på bra produktutveckling.

Våra anställda har en bred kompetens och mycket bra produktkunskaper. Snabba återkopplingar, bra service och tät uppföljning av våra kunder är viktiga grundpelare för oss i Norsk SteinMiljö. De fleste produkter på våre nätsider lagerförs på huvudkontoret i Sandefjord, och leveras till kunder i Sverige inom loppet av 1-2 veckor.

Norsk StenMiljö AB har upparbetat en unik expertis på natursten genom 17 år. Vi vil nu erbjuda våra produkter og vår kompetens direkt til kunder i den svenska marknaden.

Har ni några frågor om natursten, eller bara trenger goda råd. Lurar ni på vilka produkter ni borde bruka, hur mycket du behöver och hva detta skal kosta – kontakta oss direkt på epost eller telefon så ska vi hjälpa till.

Projekt– Behov av varuprov för större projekt. Skicka oss en förfrågan!

Norsk Stenmiljö är ochså verksam inom sociala medier. Följ oss på:

FINN BUTIK

Ni kan också kontakta några butiker som säljer våra naturstensprodukter. En lista med butiker ock kontaktinformation får du ved at trycka här.

Kontakt oss

Send Norsk Steinmiljo en henvendelse