BEHANDLINGSPRODUKTER

Norsk Stenmiljö har en egen produktlinje med bra behandlingsprodukter till natursten.
Stone Plus är en akrylimpregnering som används till tegel, kakel och natursten som framhäver naturlig färg och struktur i stenen. Den motverkar slitage och underlättar renhåll. Kan användas både inne och ute.

Stone impregnering används på ”sugande” underlag som tegelsten, betong, puts, fogar på bad, skiffer, natursten och alla typer av interiörsten. Kan också användas på skiffer som är över värmekablar. Stone impregnering kan övermålas, den är genomskinlig och klibbar inte.Den gör rengöringen enklare och hindrar saltutfällning.
Stone impregnering kan användas inne och ute till vägg och golv, badrum och varma golv. Man kan också använda det till djupimpregnering av väggar, fasader, skorsten, öppen spis och liknande av sugande mineraliska matrialer. Stone impregnering kan sprayas eller penslas på underlaget. lägg på generöst tills underlaget är mättat. Rekommenderas inte i stark sol och i regn. Det är viktigt med god ventilation när man impregnerar inomhus.

Innan du startar: Kontrollera att produkten har riktig färg och storlek. Är det fel ska inte produkten användas och förhandlare eller Norsk StenMiljö skal kontaktas. Natursten är en naturlig produkt som varierar från produkt till produkt. Det är därför smart att göra en test på ett mindre område innan man startar.
Om man redan har börjat att påföra produkten och upptäcker fel så ska man avsluta jobbet direkt. Om en felaktig produkten blir påfört och användaren borde ha upptäckt detta bär inte Norsk StenMiljö ansvaret för reklamering av produkten. Läs bruksanvisninen för kakellim och primer innan du börjar med arbetet.

Produkter

Artikkel nr: Produktnavn: NOBB nr: Leveres
611000001 Stone Plus 0,5l 25672783 Enkeltvis
611000025 Stone Plus 2,5l 25672791 Enkeltvis
61100030 Stone Impregnering 43615354 Enkeltvis
61100035 Stone Impregnering 43615365 Enkeltvis

Kontakt oss

Send Norsk Steinmiljo en henvendelse