LINEA COLLECTION OPERA

Linea Opera är en produkt som används till beklädning av pipor, brandmurar, grundmurar, ingångspartier och alla typer av fasader. Den kan även användas som interiör över köksbänken, på köksön och till beklädning av de flesta andra ytor både invändigt och utvändigt. Produkten är frostsäker.

Linea Opera är natursten av quartz som är sågad i 70 cm långa remsor och som kommer i 3 olika höjder ( 3, 5 och 7 cm). Den har utvändiga hörn och dessa levereras som ett sett bestående av 3 hörn med höjd 3, 5 och 7 cm. Detta är ett naturligt produkt och färgerna kan variera från det som är visat på bilden och från olika leveranser.
Med den släta baksidan är det enkelt att sätta panelerna med vanligt kakellim. Linea Opera kan sättas kant i kant men vi rekommenderar att man har 1-2 mm mellan varje sten utan fog. Detta ger ett mer modernt uttryck.

Produkter

Artikel nr: Produkt namn: Längd / Höjd: Pris
400607015 Linea Opera 70 x 3-5-7 cm 1395,- pr. kvm
400502010 Utvendig hörn 20 + 10 x 3-5-7cm 179,- pr stk
  • Linea Collection Opera levereras i kartong a 0,42 kvm
  • Varje förpackning innehåller en blandning av 3 – 5 och 7 cm höjd
  • Vikt pr. kvm 56 kg

Alla priser i SEK inkl. moms og tull. Transport tilkommer. Kontakta oss för ett erbjudande om hemleverans

HUR KAN JAG KÖPA

Har ni några frågor om natursten, eller bara trenger goda råd. Lurar ni på vilka produkter ni borde bruka, hur mycket du behöver och hva detta skal kosta – kontakta oss direkt på epost eller telefon så ska vi hjälpa till. 

INSPIRATION

MONTERING LINEA COLLECTION

Hur man gör det

Monterings video

Kontakt oss

Send Norsk Steinmiljo en henvendelse