STONE WALL LOFOTEN SÖMLÖS

Stone Wall Lofoten Sömlös är en ny och unik väggpanel i skiffer med en revolutionerande ny form som gör att de raka linjerna och skarvarna inte syns som på de traditionella stenplattorna. Med Sömlös får du verken horisontala eller vertikala linjer.

Varje sten i våra väggpanel är limmad med cement men till skillnad från vanliga stenplattor så har inte dessa en baksida helt i cement. Vi har döpt produkten till Sömlös eftersom våra väggpanel”flyter” ihop med varandra.

Läs också: Så här lägger man Sömlös stenpanel 

Var kan jag använda?

Väggstenen är frostsäker och kan användas till klädning både invändigt och utvändigt. Typisk användning kommer att vara:

  • Skorsten
  • Brandmur
  • Grundmur
  • Fasad

Produktinformation

Utöver vanliga väggpanel så levereras Lofoten Sömlös med utvändiga och invändiga hörn kantplattor där den ena kanten är obehandlad. Detta gör att man får en fin avslutning på väggen.

Detta är en natursten så färgen kan variera mot färgen på bilden och från olika leveranser. Stone Wall Lofoten Sömlös är utvecklat och patenterat i hela EU av Norsk Stenmiljö AB.

HUR KAN JAG KÖPA ?

Har ni några frågor om natursten, eller bara trenger goda råd. Lurar ni på vilka produkter ni borde bruka, hur mycket du behöver och hva detta skal kosta – kontakta oss direkt på epost eller telefon så ska vi hjälpa till. 

INSPIRATION

Kontakt oss

Send Norsk Steinmiljo en henvendelse