LUNDHS Royal® granittflis stavflis

Lundhs Real Stone Granitkakel är ett perfekt val när du vill ha en vacker och hållbar yta. Med en mängd olika tillgängliga format och ytor har du möjlighet att hitta ett uttryck som passar din stil. Kakelplattorna kan användas för vägg och golv i kök, hall, tvättstuga och balkong. Eller vad sägsom att använda natursten i badrummet?

Format

Detta badrum är utrustat med LUNDHS Royal® Stavflis med mattslipad yta. Kakelplattorna läggs i fiskbensmönster både på golvet i badrummet och på väggen i duschen. Den mattslipade ytan ger en helmatt och slät yta utan stora reflexer.

Färgglada kontraster

Lundhs Royal granitplatta och färgen Warm Blush passar perfekt ihop. Kontrasten blir tydlig och tar fram det bästa i både naturstenen och väggfärgen. Detaljer i svart och mässing går igen i badrummet, vilket skapar en fin koppling.

Steinen

LUNDHS Royal® är den ljusaste stenen i vårt sortiment. Med sin ljusgrå bakgrundsfärg, och ett stänk av stora isblå kristaller, är den ett perfekt val för både inomhus- och utomhusytor.

Se vilka format och ytor som levereras i LUNDHS Royal®.

Egenskaper

Alla stenarna från Lundhs Real Stone är naturligt hållbara och värmebeständiga. Det gör att du får en underhållsfri yta som håller sig vacker år efter år. Alla våra stenar har testats av externa institut för att bekräfta alla produktfördelar

Vi får allt mer kunskap om vad som har en positiv och negativ effekt på miljön och våra konsumtionsvanor är på väg att förändras. Det är en förskjutning mot att i större utsträckning välja kvalitetsprodukter med längre varaktighet, till skillnad från den tidigare «använd och släng»-mentaliteten. Lundhs Real Stone erbjuder naturliga och unika produkter som håller hela livet.

• LUNDHS REAL STONE består endast av 100% natursten från Norge
• Stenarna är extremt hållbara på grund av sin varaktighet
• Ytorna är praktiskt taget underhållsfria och kräver ingen impregnering
• Stenen kan återanvändas eftersom det är ett 100% naturligt material

Har du frågor om LUNDHS REAL STONE, eller vill beställa, kontakta oss på mail eller telefon så hjälper vi dig så gott vi kan
Kontakta oss.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post