LUNDHS Blue® granittflis

Norska granitplattor kan användas på både väggar och golv. LUNDHS REAL STONE finns i flera format och ytor beroende på vilket uttryck du önskar. Granitplattorna är slitstarka och inte minst lätta att rengöra. Genom att kombinera polerad och mattborstad yta skapar plattorna verkligen liv.

Kombination av glansigt och matt

På detta matsalskök i Larvik har man använt en kombination av blanka och matta sexkantplattor. Kakelplattorna används både ovanför köksbänken och på en del av golvet. Genom att blanda blankt och matt kakel blir det mer liv i ytan och mönstret blir tydligare. Plattorna och bänkskivan i Lundhs Blue är ett perfekt val för ytor som utsätts för hård användning.

Heksagon granittflis i kombinasjon mattbørstet og blankpolert på vegg og gulv.
LUNDHS Blue® hexagonplattor i polerad och mattborstad yta. Foto: Morten Rakke.
Blankpolert og mattbørstet kombinasjon på gulv.
LUNDHS Blue® hexagongranitplattor kan användas på både golv och vägg. Foto: Morten Rakke

Format

LUNDHS Blue® hexagonplattor används både på golvet och på väggen ovanför bänkskivan. Hexagon granitplatta mäter 20 x 17,3 cm, och finns i polerad och mattborstad yta.

Steinen

LUNDHS Blue® är ett klassiskt material känt för sin blå bakgrundsfärg med glänsande blå och grå kristaller. Ett utmärkt val för ytor både inomhus och utomhus.

Se vilka format och ytor som levereras i LUNDHS Blue®

Egenskaper

Alla stenarna från Lundhs Real Stone är naturligt hållbara och värmebeständiga. Det gör att du får en underhållsfri yta som håller sig vacker år efter år. Alla våra stenar har testats av externa institut för att bekräfta alla produktfördelar.

Vi får allt mer kunskap om vad som har en positiv och negativ effekt på miljön och våra konsumtionsvanor är på väg att förändras. Det är en förskjutning mot att i större utsträckning välja kvalitetsprodukter med längre varaktighet, till skillnad från den tidigare «använd och släng»-mentaliteten. Lundhs Real Stone erbjuder naturliga och unika produkter som håller hela livet.

• LUNDHS REAL STONE består endast av 100% natursten från Norge
• Stenarna är extremt hållbara på grund av sin varaktighet
• Ytorna är praktiskt taget underhållsfria och kräver ingen impregnering
• Stenen kan återanvändas eftersom det är ett 100% naturligt material

Har du frågor om LUNDHS REAL STONE, eller vill beställa, kontakta oss på mail eller telefon så hjälper vi dig så gott vi kan.
Kontakta oss.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post